abc

Carieră

Dacă ești interesat să lucrezi cu noi, ai ajuns în locul potrivit. Mediul nostru de lucru îți poate oferi o mulțime de oportunități de dezvoltare și de provocări interesante.

Urmărește periodic această pagină pentru că aici publicăm posturile disponibile.

Joburi disponibile

Întreținere spații verzi

Persoana activa, serioasa si responsabila. Activitate zilnica, program 8 ore (L-V). Beneficii: salariu fix + bonuri masa. Responsabilitati si atributii : Amenajare si intretinere spatii verzi, gradini Tuns gazon, iarba,insamantare si intretinere gazon, tuns gard

Vezi detalii

Întreținere clădiri

Se doreste angajarea unei persoane care sa asigure intretinerea curateniei si ingrijirea cladirii de birouri, in Bucuresti, activitate zilnica, program 8 ore (L-V). Persoana activa, serioasa si responsabila. Beneficii: salariu fix + bonuri masa. Responsabilitati:

Vezi detalii
Protecția datelor cu caracter personal

Acordăm atenție sporită felului în care prelucrăm datele personale ale candidaților noștri, astfel încât să le garantăm securitatea și confidențialitatea. În organizația noastră am desemnat un responsabil pentru protecția datelor, pe care candidații îl pot contacta direct:

  • Prin e-mail: rgpd@riverdevelopment.ro
  • În scris, la adresa sediului nostru social, cu mențiunea pe plic „În atenția Responsabilului cu Protecția Datelor cu Caracter Personal”.
 

Te rugăm să citești cu atenție și conținutul Politicii noastre privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.