Bright Spaces transpune în 3D digital twin clădirile London și Oslo din Sema Parc prin parteneriatul cu River Development

26 Octombrie 2022

Bright Spaces își dezvoltă portofoliul de clienți pe piața locală, prin cel mai recent parteneriat, cu River Development. London și Oslo, cele mai noi clădiri de clasă A din proiectul Sema Parc din vestul capitalei, vor putea fi vizualizate și închiriate în mod digital, prin intermediul platformei web Bright Spaces, customizată pe nevoile dezvoltatorului, prezentând spațiile în 3D digital twin.

Prin parteneriatul cu Bright Spaces, River Development își propune să transforme procesul de închiriere al clădirilor sale din portofoliu, iar London și Oslo sunt proiecte-pilot în acest demers. Dezvoltatorul dorește să ofere o modalitate mai eficientă, mai inteligentă, mai rapidă de prezentare și ofertare, să scurteze timpii de așteptare a feedback-ului din partea clienților și să adopte o nouă modalitate de marketare a proprietăților sale, care să prezinte spațiile disponibile mai ales din perspectiva elementelor de eficiență energetică, sustenabilitate a soluțiilor alese și facilităților intrinseci.

 

“Sema Parc este un proiect-reper al Bucureștiului, în transformare pentru următorii ani, iar London și Oslo, cele mai recente clădiri de birou finalizate în acest an, sunt dezvoltări durabile, destinate să manifeste un impact pozitiv asupra comunității și oamenilor. Suntem încântați de parteneriatul cu Bright Spaces, prin care ne dorim să dăm o dimensiune concretă asupra standardelor proiectelor noastre și asupra elementelor de sustenabilitate și inovație proprii acestor clădiri.”– Tina Vîrlan, Leasing Manager, River Development.

“Unul dintre principalele noastre obiective este extinderea pe plan local, prin parteneriate cu dezvoltatori orientați către inovație. Echipa River Development înțelege valoarea adăugată a tehnologiei noastre și suntem onorați să lucrăm împreună la acest proiect pilot.” – Cătălin Drăguțoiu, Head of Sales Europe, Bright Spaces

Odată lansată platforma, la începutul lui 2023, viitorii chiriași vor putea să exploreze spațiile disponibile în 3D, optând pentru diverse modalități de amenajare, să descopere caracteristicile tehnice ale clădirilor, să programeze un tur live sau să ceară o ofertă. Dezvoltatorul va gestiona disponibilitatea spațiilor închiriabile și a locurilor de parcare în timp real și va putea să genereze prezentări sau contracte în mod digital.