Spotawheel, una dintre platformele tech cu cea mai rapidă creștere din Europa, își deschide businessul din România în Sema Parc
  • River Development anunță că Spotawheel România își deschide birourile din România în clădirea de birouri Paris din Sema Parc. Una dintre cele mai avansate platforme tehnologice pentru mașinile second hand și cu cea mai rapidă creștere din Europa a semnat contractul de închiriere pentru peste 800 mp de spațiu de birouri și un spațiu exterior de 11.000 mp pentru showroom. Tranzacția a fost intermediată de JLL România, o companie de consultanță specializată în servicii imobiliare și management al investițiilor.

 

Spotawheel va beneficia de calitatea spațiilor din clădirea de birouri Paris din Sema Parc, construite conform celor mai noi tehnologii și standarde, care se concentrează pe flexibilitate, mediu și durabilitate. Clădirea de birouri din Paris este una dintre clădirile de birouri din Sema Parc certificate Breeam Excellent ”in use”.

„Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu o companie care aduce un nou model de afaceri în România, ca o confirmare că Sema Parc se potrivește cel mai bine companiilor care caută dezvoltări durabile în care să poată crește și să prospere. Comunitatea noastră de afaceri crește astfel și mai mult.„ – a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

„La Spotawheel oferim transparență, siguranță și valoare pentru clienții noștri. Dorim să lucrăm în medii sigure și tehnologizate, pentru a scala oamenii și afacerea în direcția potrivită. Credem că Sema Parc este soluția potrivită pentru a ne atinge obiectivele de scalabilitate pe măsură ce ne extindem în România. Suntem încântați să facem parte dintr-o comunitate atât de promițătoare, în creștere.” – a adăugat dl. Charilaos Arvanitis, Executive Director.

 „Am fost încântați să colaborăm cu Spotawheel, una dintre afacerile de nișă cu cea mai rapidă creștere din Europa și să îi asistăm în extinderea pe piața românească, prin găsirea celui mai potrivit spațiu pentru nevoile lor. Ne bucurăm că am găsit în River Development un partener de încredere, care împărtășește valorile noastre în ceea ce privește standardele de calitate și durabilitate.” a declarat Mihai Escu, Consultant Senior, JLL România.