BREEAM Outstanding pentru clădirile London și Oslo din Sema Parc

BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) este un standard recunoscut global pentru proiectarea și funcționarea durabilă a clădirilor. Obținerea celui mai înalt nivel de certificare, Outstanding, demonstrează angajamentul nostru de a crea spații de lucru prietenoase cu mediul înconjurător și eficiente energetic.

Cu această certificare în etapa post-construcție, am demonstrat dedicarea noastră în reducerea amprentei de carbon, conservarea resurselor naturale și crearea unor spații sănătoase și confortabile pentru angajații chiriașilor noștri. Aceasta reflectă angajamentul nostru ferm față de sustenabilitate și practici de afaceri responsabile. Cladirile de birouri London și Oslo au trecut printr-un proces riguros de evaluare într-o gamă largă de categorii de sustenabilitate, inclusiv eficiența energetică, gestionarea apei, utilizarea materialelor, gestionarea deșeurilor și impactul ecologic. Această recunoaștere este o dovadă a strategiilor durabile pe care le-am implementat în acest proiect, de la sursele de energie regenerabilă la iluminatul inteligent și sistemele avansate de gestionare a deșeurilor.

Această mare realizare se datorează muncii susținute, colaborării și gândirii inovatoare a echipei noastre incredibile. Dedicarea lor față de sustenabilitate și angajamentul lor ferm de a crea un viitor mai verde au făcut posibilă această realizare. Suntem recunoscători tuturor celor implicați, de la arhitecții și inginerii care au proiectat aceste spații excepționale, până la echipa de operare care se asigură de funcționarea lor eficientă în fiecare zi. Această realizare reflectă eforturile noastre colective și viziunea pe care o împărtășim.

Pe măsură ce sărbătorim această mare realizare, suntem inspirați să ne îmbunătățim și să inovăm în continuare eforturile noastre de sustenabilitate. Credem ferm că gestionarea responsabilă a mediului înconjurător nu este doar o obligație, ci și o oportunitate de a influența pozitiv planeta noastră și comunitățile pe care le servim.

Ambele clădiri pot fi vizualizate și ca replică digitală 3D (digital twin), într-un mediu virtual ușor de utilizat pe orice device conectat la internet la adresa: londonoslo.semaparc.ro.